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Dissertationen

2018

Hüwe, Carina (2018)
Intrinsically antimicrobial active polymers to improve the hygienic conditions during processing and preparation of fresh meat. Diss. Ing. 2018, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn. URN: urn:nbn:de:hbz:5n-52948. http://hss.ulb.uni-bonn.de/2018/5294/5294.htm   

2016

Dohlen, Sophia (2016)
Assessment of a novel active packaging material to improve the resource efficiency of food production by increasing the safety and shelf life of perishable products. Diss. Ing. 2016, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn. URN: urn:nbn:de:hbz:5n-45896. http://hss.ulb.uni-bonn.de/2016/4589/4589.htm

2015

Mousavi, Amir (2015)
Optimierung der Temperaturüberwachung von nicht aktiv gekühlten Pharma Supply Chains. Diss. Ing. 2015, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn. URN: urn:nbn:de:hbz:5n-42115. http://hss.ulb.uni-bonn.de/2015/4211/4211.htm

2014

Herbert, Ulrike (2014)
Assessment of different packaging atmospheres for the poultry meat industry based on an overall quality index. Diss. Ing. 2014, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn. URN: urn:nbn:de:hbz:5n-37743. http://hss.ulb.uni-bonn.de/2014/3774/3774.htm

2011

Raab, Verena (2011)
Assessment of temperature monitoring systems for improving cold chain management in meat supply chains. Diss. Oec.troph. 2011, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn. URN: urn:nbn:de:hbz:5N-27540. http://hss.ulb.uni-bonn.de/2011/2754/2754.htm

Geppert, J. (2011)
Modelling of domestic refrigerators’ energy consumption under real life conditions in Europe. Dissertation, Rheinische-Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn. URN: urn:nbn:de:hbz:5N-25873. http://hss.ulb.uni-bonn.de/2011/2587/2587.htm

2010

Kampmann, Y. (2010) 
Assessment of sustainable antimicrobial methods with regard to their ability to reduce airborne and surface bacteria in the food supply chain. Diss. Oec.troph. 2010, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn. URN: urn:nbn:de:hbz:5N-22119. hss.ulb.uni-bonn.de/2010/2211/2211.htm

Bruckner, S. (2010)
Predictive shelf life model for the improvement of quality management in meat chains. Diss. Oec.troph. 2010, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn. URN: urn:nbn:de:hbz:5N-22753. hss.ulb.uni-bonn.de/2010/2275/2275.htm

2009

Kamphoff, M. (2009)
Entwicklung eines Modells zur Vorhersage der Lagerstabilität von sprühgetrocknetem D-Limonen.
Diss. Ing. 2009, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn.
VDI-Verlag GmbH, Düsseldorf; ISBN 978-3-18-313114-3.

 

2008

Klingshirn, A. (2008)
Investigation of controlled storage systems to improve food quality in private households.
Diss. Oec.troph. 2008, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn. Shaker Verlag, Schriftenreihe der Haushaltstechnik Bonn; 2008,2; ISBN 978-3-8322-6988-3.

 

2007

Lettmann, T. (2007)
Untersuchung kritischer Bedingungen in der Kühlkette von Lebensmitteln zur Aufdeckung möglicher Gesundheitsrisiken und -gefahren für den Verbraucher bei mangelnder Kontinuität der Kühlung im haushaltsnahen Bereich und Erarbeitung von Abhilfemassnahmen 
Diss. Ing. 2007, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn.

Thomas, S. (2007)
Optimierung der Lebensmittelqualität bei der Lagerung in Kühlgeräten in Europa 
Diss. Oec.troph. 2007, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn.

 

2006

Thiele, T. (2006)
Erweitertes Modell zur Erfassung des Einflusses von Mikroorganismen auf die Atmosphäre in MA-Verpackungen
Diss. Ing. 2006, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn. 
VDI-Verlag GmbH Düsseldorf, ISBN 3-18-312314-2.

 

2003

Kreyenschmidt, J. (2003)
Modellierung des Frischeverlustes von Fleisch sowie des Entfärbeprozesses von Temperatur-Zeit-Integratoren zur Festlegung von Anforderungsprofilen für die produktbegleitende Temperaturüberwachung.

Diss. Ing., Rheinische Friedrich-Wilhelms Universität Bonn. AgriMedia GmbH, Bergen/Dumme, ISBN 3-86037-223-8.

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